Webshop


In een ideale wereld verkoop je 24 uur per dag, 7 dagen per week, zonder dat je dat zelf moet doen. Wij creëren die ideale wereld voor jou, want een goede webshop verkoopt áltijd. Overdag, én ’s nachts.

BME haalt alles uit de kast, want de eerste indruk van jouw klant móet goed zijn. Als alle elementen goed zitten, bestellen je klanten graag bij jou. Wij zorgen – onder andere – voor een professioneel design en een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webshop. Dat straalt vertrouwen uit, en je klanten vinden alle product- en prijsinformatie gemakkelijk terug.

Al die verschillende aspecten van jouw webshop bieden dus commerciële kansen. Door je webshop naar een hoger niveau te tillen, helpen we je die benutten. We optimaliseren je pagina’s zodanig dat ze hoog scoren in de resultaten van zoekmachines. Geen onleesbaar gedrocht, maar een website die expertise en relevantie uitstraalt.

Bovendien bespaar je heel wat tijd en moeite bij de administratie. De registratie van alle transacties gebeurt volledig automatisch, veilig en correct. Zo heb jij meer tijd voor de zaken die er écht toe doen.

De beste tools voor je webwinkel

Real-time voorraadbeheer

De juiste info op het juiste moment - cruciaal om je omzet te optimaliseren.

Onze flexibele software geeft je de vrijheid om op een eenvoudige manier (bijna) alles naar eigen wens aan te passen.

Zo kies je bijvoorbeeld zelf of je uitverkochte producten wil weergeven - of niet.

Je voorraad beheren is vanaf nu een fluitje van een cent.

Meertalige webshops

Groter bereik zorgt voor meer omzet.

Je kiest zelf welke functies in elk land actief zijn, stelt je klantprofielen daarop af en bereikt zo de juiste doelgroep die het best bij je producten past.


Automatische facturatie

Automatisch een factuur bij elke bestelling? Dat kan. En het is vooral nuttig.

Laat administratie géén blok aan je been zijn. Maar steek je tijd en energie in dingen die je zaak doen groeien.

Effectieve promo-codes

Gebruik één van de meest gekende én krachtige marketingtools.

Koppel promo-codes aan klantengroepen, productcategorieën of bepaalde periodes.

Beheer en opvolging zijn simpel.


Méér productfoto’s

Haal alles uit de kast en maak je producten tastbaar.

Speel met verschillende invalshoeken en kleurencombinaties.

Gebruik méér foto’s en plaatjes om je klanten te overtuigen. Laat niks aan het toeval over.

Product reviews

Laat je klanten een deel van je marketing doen.

Productreviews zijn tegenwoordig een standaardbegrip. Zeker online.

Een goede review geeft vertrouwen en helpt jou je klant over de streep te trekken.


Extra webshops

Eén centraal voorraadbeheer voor meerdere webshops.

Dat kan.

Voeg nieuwe webshops toe aan je bestaand platform. Bereik andere landen en doelgroepen. En stem je huisstijl en marketing erop af.

Overzichtelijk klantenbeheer

Wil je graag het aankoopgedrag van je klanten kennen? En wil je hier vooral handig op inspelen?

Ons systeem registreert de relevante informatie die je nodig hebt om gericht reclamecampagnes te voeren. Op een geautomatiseerde en gestructureerde manier.


3 Essentiële pijlers van een webshop die verkoopt


Hosting & domeinnamen

Je online project kan niet van start zonder de nodige ruimte op het internet.

Bovendien moet je webshop altijd beschikbaar zijn. En eventuele pieken kunnen opvangen.

Daarom investeert BME continu in eigen krachtige servers. Je webshop of andere applicatie wordt 24/7 in het oog gehouden. Én bijgestuurd waar nodig.

Wat kan je verwachten:

 • Één aanspreekpunt
 • Korte communicatielijnen
 • Één partij die alles voor je coördineert

 • Mailboxen en mailforwarders

 • Subdomeinen

 • Domain pointers

 • DNS beheer

 • FTP accounts

 • Backup manager

 • Standaard spamfilters

 • MX records

 • Cronjobs

 • Autoresponders

 • PhpMyAdmin

 • Site redirection


  testimonials-LaurenGreenPeaceno-photoBenoitlignapharma
 • We hebben tijdens onze zoektocht naar een e-commercepartner aangeklopt bij grote en kleine spelers. BME biedt een totaaloplossing, van webshopontwikkeling tot logistiek, dat heeft voor ons de doorslag gegeven. Hun ervaring, het persoonlijk contact en de snelle interventies zijn een belangrijke meerwaarde. Het team denkt mee, houdt rekening met onze waarden doorheen het hele proces en werkt in alle transparantie.
  Laurent
  Greenpeace
 • BME toont een goed inzicht op vlak van onze algemene noden voor de webshop. Onze functionele vereisten werden zo goed als allemaal ingelost. Er werd actief gezocht naar oplossingen of alternatieven voor mogelijke problemen. Er kwam zeer snel feedback op vragen tijdens de bouw van de website. Het telefonisch contact verloopt altijd vlot en zeer vriendelijk. Indien er iemand telefonisch even niet bereikbaar was, werd er snel teruggebeld. De aanwerving van Rosaria is zeer positief in verband met de opvolging van de logistieke vragen. Over het algemeen is er snelle feedback. We zijn zeer tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding. Ik had enkele vragen over de fulfilment software en werd daarbij snel, vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Heel fijn om op zo’n manier met een leverancier samen te werken
  Wendy Snoekx
  Inverde
 • Sinds 2013 hebben wij gekozen voor BME als partner van onze website. Net op tijd hebben we de overstap genomen van onze “oude informatieve website” naar een website die inspeelt op het E-commerce verhaal. Met succes! Ondertussen is onze website met overzichtelijke webshop een website die dagelijks bezocht wordt door talrijke bezoekers over heel België en daarbuiten. In het tijdperk van onze vorige website zaten wij bij verschillende leveranciers. We hadden een leverancier die de website beheerde, een 2-tal leveranciers die de domeinnamen beheerden, een leverancier voor de hosting,… Sinds de samenwerking met BME verloopt alles via éénzelfde partner. Eén leverancier, één contactpersoon voor alles van en rond de website! Dat is niet alleen eenvoudiger maar vooral ook sneller en transparanter. Bij BME kan je eenvoudig een support-ticketje aanmaken. Binnen de kortste tijd krijg je een antwoord en meteen ook de oplossing. Wachten duurt niet meer lang… Tijdens de ontwikkeling van de website hebben wij via enkele afspraken en mailings onze visie overgebracht aan de webshop-designer. Dit verliep vlot zonder enige vorm van stress ondanks de tijdsdruk. Ook de prijs is best wel in orde! Waar krijg je immers levenslange garantie om al je vragen omtrent de website?
  Benoit Bollaers
  Wijnhuis Christiaens
 • LignaPharma cvba biedt een ruime waaier hoogwaardige paramedische voedingsproducten aan (vnl. overgewicht, denutritie, sport, …), énkel verkrijgbaar via (para)medische professionals. Al sinds de oprichting van LignaPharma, zochten we een partner aan wie we het logistieke traject zouden kunnen uitbesteden. Want dat is onze filosofie: beperk je tot dat waarin je echt goed bent, beperk je tot je kerncompetenties. Je kan immers nooit alles zelf even professioneel doen vergeleken met een bedrijf dat daarin gespecialiseerd is. Wij zelf hebben die logistieke processen en software niet echt in huis, en eigenlijk willen we dat dus ook niet, dat is niet onze core. We wilden af van alles wat met stockage te maken heeft. We wilden geen logistieke kopzorgen, geen logistiek personeel, geen eigen logistieke software. We zochten dus een professionele partner die dat voor ons en onze klanten kon doen, en kwamen zo uiteindelijk uit bij BME. Bij onze vorige fulfilment-partner vond ik de processen immers onvoldoende geautomatiseerd. Een situatie die op lange termijn onhoudbaar werd en bovendien de sterke groei van ons bedrijf belemmerde. Wij wilden ons niet bezig houden met alles 20 keer te gaan controleren. En dat is waar BME goed in is: de automatisatie van het hele logistieke proces. Voor onze paramedische voedingsproducten is een perfecte hygiëne en traceerbaarheid zeer belangrijk, en ook dat is prima geregeld. Naast een professionele in- en opslag, zochten wij vooral een partner die ook de bestellingen van onze uiteenlopende professionele klanten snel en foutloos kan verzorgen. Geautomatiseerd, terwijl het naar onze klanten toe, tóch een persoonlijke en aangepaste service op maat betreft. Dat lukt goed, de tientallen bestellingen per dag vertrekken stipt en foutloos. Dit tot grote tevredenheid van onze klanten, ook wat betreft de flexibiliteit. En als er zich eens een probleem voordoet, spelen ze bij BME kort op de bal. Als er iets dringend moet geregeld worden, gebeurt dat ook. Bijkomend pluspunt is dat onze klanten vrij de koerierdienst kunnen kiezen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld per regio kiezen voor een andere dienst, naargelang hun voorkeur. En als er een probleem is met een bepaalde koerier (bvb. staking), kan er steeds een andere koerier ingeschakeld worden.
  Mary Romano & Dirk Janssen
  LignaPharma cvba

captcha