Vechten tegen slechte bacteriën op je huid door op een slimme manier goede bacteriën te gebruiken. Simpelweg briljant! YUN is dankzij baanbrekend onderzoek erin geslaagd om als eerste ter wereld verschillende Probiotherapieën te ontwikkelen. Hierbij worden goede bacteriën gebruikt om de natuurlijke beschermlaag van de huid te versterken, herstellen en onderhouden.

HOE YUN HET VERSCHIL MAAKT

De meeste producten hebben veel bewaarmiddelen en geuren die de huid aantasten en zo alle bacteriën bestrijden. Hierdoor worden ook de goede bacteriën, die net zeer belangrijk zijn voor een gezonde huid, vernietigd. YUN boost de natuurlijke bescherming zodat slechte bacteriën geen kans maken.

HOE WIJ HET VERSCHIL MAKEN

Vanuit een logistiek oogpunt was YUN op zoek naar een e-fulfilment partner om hun producten te verdelen met het nodige respect voor hun waarden. Daarnaast was het belangrijk dat bepaalde producten absoluut gekoeld bewaard dienden te worden. Toch is het eerder het feit dat YUN een jong innovatief bedrijf is, met een enorme ambitie om te groeien, dat ons de grootste uitdaging gaf:

  • Hoe gaan we om met een veranderende strategie, die ook logistieke gevolgen heeft?
  • Hoe gaan we om met sterke pieken tijdens de groeiperiode?

Een goed jaar verder mogen we best fier zijn op de resultaten. YUN groeit en maakt stapsgewijs zijn ambities waar. Daarnaast zijn we er samen in geslaagd om doorheen het jaar het veranderde salesmodel toch goed te integreren alsook om de eerste grote piek goed op te vangen. De belangrijkste redenen voor het succes zijn:

  • Helder afstemmen van de processen, maar deze wel dynamisch inrichten zodat ze de veranderingen vlot aankunnen.
  • De eerste piek is met een gericht plan van aanpak vlot verlopen.
  • De communicatie is direct, transparant en constructief. De eindklant staat centraal en we streven er samen naar om deze klant, zowel in BtoC als BtoB, een perfecte ervaring te bieden.

Kortom, we zijn echt fier dat we als e-fulfilment speler een ambitieus, innovatief en Belgisch bedrijf als YUN kunnen helpen. Zit jij ook met vragen rond onze flexibele e-fulfilment dienstverlening, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen over een bestaande of niet-bestaande koppeling?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw systeem te koppelen aan ons WMS?

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag eens afspreken?

Online, face to face, telefonisch, … Alles kan voor ons.