BME en YUN bestrijden samen slechte bacteriën op je huid!

Vechten tegen slechte bacteriën op je huid door op een slimme manier goede bacteriën te gebruiken. Geniaal! Dankzij baanbrekend onderzoek is YUN erin geslaagd om als eerste ter wereld verschillende probiotische therapieën te ontwikkelen. Deze therapieën maken gebruik van goede bacteriën om de natuurlijke beschermende laag van de huid te versterken, herstellen en onderhouden. En dat alles zonder bijwerkingen, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.

Hoe YUN het verschil maakt

Veel producten bevatten veel bewaarmiddelen en geurstoffen die de huid aantasten en alle bacteriën doden, inclusief de goede bacteriën die essentieel zijn voor een gezonde huid. YUN versterkt de natuurlijke bescherming, waardoor schadelijke bacteriën geen kans krijgen. Het geldt als effectief alternatief voor bestaande medicatie, dat even veilig is als gewone huidverzorging.

Zichtbare verbetering dankzij deze producten

Last van acne symptomen? ACN en ACN+ bieden effectieve oplossingen voor het bestrijden van puistjes, waardoor je binnen 4 weken op een natuurlijke wijze de balans van je huid herstelt. Voor het voorkomen van vaginale infecties is er VGN, die het vaginale evenwicht met 100% versterkt. Het reinigt de vagina, behoudt een gezonde pH-balans en beschermt tegen schadelijke bacteriën, waardoor je veelvoorkomende vaginale klachten zoals infecties, jeuk en irritatie vermijdt. Laat schimmel niet met je voeten spelen en bestrijd voet- en huidschimmel met de FNG Therapy. Het is uitermate geschikt voor droge voeten en onaangename geurtjes. En zelfs de allerkleinsten worden niet vergeten dankzij BBY huidverzorging, waarmee je met een gerust hart een veilige start in bad neemt. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door zachte ingrediënten die geschikt zijn voor een gevoelige en droge huid.

Hoe BME het verschil maakt

Vanuit een logistiek oogpunt was YUN op zoek naar een e-fulfilment partner om hun producten te verdelen met het nodige respect voor hun waarden. Daarnaast was het belangrijk dat bepaalde producten absoluut gekoeld bewaard dienden te worden. Toch is het eerder het feit dat YUN een jong innovatief bedrijf is, met een enorme ambitie om te groeien, dat ons de grootste uitdaging gaf:

  • Hoe gaan we om met een veranderende strategie, die ook logistieke gevolgen heeft?
  • Hoe gaan we om met sterke pieken tijdens de groeiperiode?

Na een samenwerking van meerdere jaren mogen we best fier zijn op de resultaten. YUN groeit nog steeds en maakt stapsgewijs zijn ambities waar. Daarnaast zijn we er samen in geslaagd om doorheen de jaren het veranderde salesmodel toch goed te integreren alsook om de groten pieken goed op te vangen. De belangrijkste redenen voor het succes zijn:

  • Helder afstemmen van de processen, maar deze wel dynamisch inrichten zodat ze de veranderingen vlot aankunnen.
  • De eerste piek is met een gericht plan van aanpak vlot verlopen.
  • De communicatie is direct, transparant en constructief. De eindklant staat centraal en we streven er samen naar om deze klant, zowel in BtoC als BtoB, een perfecte ervaring te bieden.

Kortom, we zijn echt fier dat we als e-fulfilment speler een ambitieus, innovatief en Belgisch bedrijf als YUN kunnen helpen. Zit jij ook met vragen rond onze flexibele e-fulfilment dienstverlening, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen over een bestaande of niet-bestaande koppeling?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw systeem te koppelen aan ons WMS?

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag eens afspreken?

Online, face to face, telefonisch, … Alles kan voor ons.