Guud Woman

BME en Guud Woman ondersteunen je gezondheid en menstruatiecyclus.

Wie is Guud Woman?

Guud Woman ontwikkelt uitsluitend 100% natuurlijke supplementen uit duurzame ingrediënten. Wist je dat maar liefst 90% van de vrouwen op de een of andere manier last heeft van menstruatieklachten? Guud Woman streeft ernaar vrouwen te informeren en te ondersteunen, zodat zij in harmonie met hun cyclus kunnen leven en menstruatieklachten tot een minimum kunnen beperken. Je hebt de keuze om je in te schrijven voor een abonnement of om de producten eenmalig aan te schaffen. Het assortiment omvat vier verschillende producten: Flow, Glow, Vibes en Inside, elk met unieke voordelen.

De flow is een multivitamine ontworpen om hormonen te reguleren en vruchtbaarheid te ondersteunen. Dankzij de glow straal je van binnenuit want deze multivitamine bevat alles voor een gezonde huid, haar en nagels. Als vermoeidheid een uitdaging vormt, is vibes je ideale metgezel, aangezien het bijdraagt aan het verminderen van vermoeidheid. Dat willen we toch allemaal? Afsluiten doen we met de alleskunner inside, deze draagt bij tot de normale werking van zowel hart als hersenen.

Dankzij bundelaanbiedingen kun je zelfs besparen op je aankoop, waardoor jij je elke dag van de maand Guud voelt.

Guud Woman Products

Snelle en correcte orderverwerking

Voor een vlotte en efficiënte orderverwerking hebben we besloten om ons eigen Pick & Pack-systeem te ontwikkelen. Met behulp van een intuïtieve visuele tool bereiden we de bestellingen moeiteloos voor, snel en accuraat. Deze aanpak stelt ons in staat om soepel om te gaan met piekperiodes en maakt het eenvoudig om collega’s snel en probleemloos op te leiden. De eenvoud en effectiviteit van dit proces zorgen ervoor dat vrouwelijke klanten snel en gemakkelijk aan de slag kunnen met de geleverde supplementen.

Flexibiliteit in opslag en dispatching

Producten bundelen zorgt voor een toename van opslagruimte en resulteert in een afname van individuele voorraadflexibiliteit. Dit beperkt de algemene voorraadflexibiliteit. Bovendien brengt het extra kosten met zich mee om de bundels te assembleren. Om deze kosten te verminderen, hebben we ons proces slim aangepast. Hoewel de producten als bundel worden gecreëerd, worden ze bij de orderimport opgesplitst in individuele orderregels. Zo blijft de stock van individuele producten en de bundels op pijl, zonder extra opslagruimte te gebruiken. Deze aanpak behoudt de flexibiliteit voor de klant en draagt bij aan kostenbesparing. Zo hebben we perfect ingespeeld op de wensen van onze klant!

Graag eens afspreken?

Online, face to face, telefonisch, … Alles kan voor ons.