Pak de pan bij de steel met GreenPan

Duurzaam en gezond bakken zonder dat er schadelijke stoffen vrijkomen? Gentse ondernemer, Wim De Veirman kwam met het ideale concept. Samen met jeugdvriend Jan Helskens (oprichter van The Cookware Company) werd GreenPan geboren, een Belgisch pannenmerk met een keramische antiaanbaklaag.

“Als uitvinder van gezond antikleef-kookgerei veroveren we stapsgewijs verder de wereld. Een goede e-commercestrategie is hierbij onontbeerlijk als aanvulling op onze bestaande verkoopkanalen.”

Bij een sterk Belgisch merk met een internationaal karakter hoort natuurlijk een sterke logistieke partner. GreenPan ging daarom op zoek naar een partner, die:

  • Een uitstekend communicatievermogen heeft.
  • Een snelle dienstverlening conform de verwachtingen van de consument aanreikt.
  • Begrijpt dat de merkbeleving in lijn met de duurzame waarden van het merk moet zijn.
  • Vlot kan omgaan met acties die tot drukke pieken leiden.
  • Dit kan waarmaken voor Europa.

OPLOSSING

Vanuit verschillende gesprekken en na een grondige behoefteanalyse zijn we gestart met de integratie. Vermits we de webshop of het ERP systeem niet rechtstreeks konden integreren, hebben we gezamenlijk gekozen voor een oplossing waarbij we geconnecteerd zijn via een FTP server. Hierdoor kon GreenPan zijn interne werking behouden en konden wij naadloos onze logistiek inrichten om bovenstaande behoeftes in te vullen. Zo kunnen we zeggen dat:

  • We een hecht partnership hebben dankzij sterke communicatie.
  • De orders zowel qua snelheid als beleving conform de afspraken lopen.
  • Bepaalde acties, zoals voor Dagelijkse Kost en Alpro, vlot zijn gelopen.

CONCLUSIE

Een partnership, waarbij alle partijen tevreden zijn, start met een grondige analyse van elkaars behoeften en werking. Van daaruit is het een kwestie van vlotte communicatie om samen tot een vloeiende samenwerking te komen, waarbij de consumenten duidelijk de waarden voelen die GreenPan wil uitstralen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen over een bestaande of niet-bestaande koppeling?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw systeem te koppelen aan ons WMS?

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag eens afspreken?

Online, face to face, telefonisch, … Alles kan voor ons.