BME en Cîme brengen de Himalaya naar jou!

Wie is Cîme?

Het verhaal van Cîme begon tijdens een trektocht in India, waar Anke en haar vader werden geïnspireerd door krachtige oliën en plantenextracten. Deze ontdekking motiveerde hen om een reeks huidverzorgingsproducten te ontwikkelen waarin lokale traditionele kennis en moderne wetenschap elkaar versterken. De natuurlijke en biologische ingrediënten laten je huid stralen en een gezonde uitstraling krijgen. Cîme biedt een gevarieerd assortiment verzorgingsproducten aan, geschikt voor elk huidtype. Ze ondersteunen je in het maken van keuzes die passen bij jouw specifieke huidbehoeften. Eerlijk en transparant, net zoals onze samenwerking!

Hoe brengen we B2B en B2C samen?

Het integreren van verschillende logistieke stromen is zoals trouwen met je partner. Duidelijke communicatie en afspraken vormen een essentieel onderdeel van het succes. Hoe kunnen we op een strategische manier B2B en B2C samenvoegen zonder in te boeten aan flexibiliteit? Door gebruik te maken van centraal voorraadbeheer kunnen beide processen naast elkaar functioneren, wat mee resulteert in een transparante en gescheiden facturatie. Dit zorgt voor overzicht en efficiëntie. Door het scangedreven orderpicken op verschillende verpakkingsniveau’s, each, indoos, omdoos of pallet, wordt de kans op schade of fouten tot een minimum herleid.

Cîme producten

Welke invloed heeft dit op de transportstrategie?

Door een transportstrategie te implementeren die zich specifiek richt op verschillende stromen, worden de goederen afgeleverd bij de ontvanger op basis van zijn specifieke behoeften. Een winkel of bedrijf wordt niet op dezelfde wijze beleverd als een consument. Bedrijven verkiezen bijvoorbeeld niet dat een niet succesvolle levering meteen naar een afhaalpunt gaat. Gezien de waarde van het pakket kan het ook zinvol zijn om het via een verzekerde verzending te versturen.

Hoe manage je dit allemaal tegelijk?

Met ons zelf ontwikkeld klantenportaal krijg je de vrijheid om je project naar eigen inzicht vorm te geven, waardoor je de rol van regisseur op je neemt voor je logistieke operatie. Het klantenportaal fungeert als het logistieke centrum waarin je diverse stromen, facturatie en de supporttool beheert. Binnen dit portaal tref je dashboards en heatmaps aan en maak je gebruik van een uitgebreide kennisbank om zelf aan de slag te gaan met configuraties. Door diepgaande integraties met onze partners bieden we een toegevoegde waarde voor jouw opvolging.

Graag eens afspreken?

Online, face to face, telefonisch, … Alles kan voor ons.