Onze 3PL aanpak

Bij ons staat het partnership centraal. Van de eerste contactname tot en met we volledig operationeel zijn.

Je komt voor een reden naar ons. Samen duiken we in je project en kijken we hoe we je het best kunnen ondersteunen. Samen met jou evalueren we jouw verhaal. Wat je onderscheidt van de concurrentie, welke uitstraling je merk bij de consument heeft, en welke beleving je jouw klanten wilt meegeven.

Met deze informatie in het achterhoofd duiken we in de diepte van de fulfilment processen die achter je business schuilgaan. We analyseren en vertalen alle noden naar een uitgewerkt een operationeel logistiek plan met een duidelijke en transparante offerte. Op deze manier ben jij gewapend om een gefundeerde beslissingen te nemen. Zonder black boxes, zonder grijze zones!

We hechten er veel belang aan dat onze mensen, die dagelijks in het magazijn met je producten aan de slag gaan, goed weten wat het product is alsook de beleving die je wilt meegeven. Vandaar ook dat we bij de opstart van een nieuw project onze mensen goed informeren zodat ze vanaf de eerste dag voeling krijgen met je product en je waarden.

Een e-fulfilment proces mag nooit statisch zijn. We geloven in het engagement en inbreng van onze werknemers en laten ideeën opborrelen samen met onze en jouw feedback. Dit zorgt ervoor dat we continu bijsturen en optimaliseren met als doel jouw klant gelukkig te maken.