Little Big Change: niet zomaar luiers

Little Big Change

Little Big Change is een van de jongste merken van de Ontex-groep die al meer dan 40 jaar hygiëneproducten maakt voor zowel baby’s als volwassenen. Ze zijn aanwezig in 110 landen en beschikken over wel 19 fabrieken. De luiers van Little Big Change worden geproduceerd met 100% groene energie. Little Big Change is een no-nonsense merk dat luiers maakt en levert bij je thuis. Ze willen ouders duidelijk maken dat het ook op een andere manier kan.

De visie van Little Big Change

De baby en zijn of haar comfort staan altijd centraal. Zonder afbreuk te doen aan performance, zetten ze het gebruik van natuurlijke materialen voorop en worden chemische materialen gemeden. Vandaar dat het materiaal dat de billetjes raakt gemaakt is uit 100% natuurlijke materialen. Daarnaast worden er geen parfums of lotions toegevoegd wat het heel comfortabel maakt voor de baby’s billetjes.

natuurlijke materialen luiers

Natuurlijk spelen de ouders ook een grote rol in het verhaal. Ze willen ouders de kans geven om van hun leven te genieten. “Luiers verversen is niet leuk, maar dat wil niet zeggen dat het leven onaangenaam moet zijn”. De communicatie naar de klant toe straalt die luchtigheid uit.

Om het de ouders zo aangenaam mogelijk te maken, zijn ze gestart met een abonnementsformule. Dat wil zeggen dat de ouders kunnen kiezen of ze een box iedere 3, 4, 5 of 6 weken laten leveren. Flexibiliteit is een absolute must voor Little Big Change, daarom kan je bv. het abonnement op ieder moment stopzetten of de leveringsdatum en het adres met één klik veranderen. Zo kunnen ouders meer tijd besteden aan de dingen die er echt toe doen, tijd doorbrengen met hun familie en kindje.

facebook little big change

Luiers die iets te zeggen hebben

De luiers van Little Big Change zouden niet hetzelfde zijn, moesten er geen woordjes op staan. Dit is wat de luiers in hun markt uniek maakt. Een ludieke manier voor de ouders om te communiceren met hun kindje. Berichtjes zoals “Oops” bij een vuile luier of “Rebel” zijn geen vreemd beeld op de sociale media van het bedrijf.

Transparantie is het sluitelwoord

Een opvallend kenmerk van Little Big Change is hun transparantie. “We hebben gezien dat er echt nood is aan een grotere transparantie naar de consument toe. Het is een deel van onze verantwoordelijkheid om onze klanten die ook te bieden.” Dit doen ze door een zo veilig mogelijk product te leveren, dat goed is voor de baby’s huid en waarbij het milieu ook een plaats heeft.

Over hun verdere ambities en de rol van BME hierin, kom je in een volgend artikel meer te weten!

Wil je ondertussen toch al meer info over onze diensten? Contacteer ons dan gerust!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen over een bestaande of niet-bestaande koppeling?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw systeem te koppelen aan ons WMS?

Graag eens afspreken?

Online, face to face, telefonisch, … Alles kan voor ons.

Waarmee kunnen we je helpen?