Jouw toekomst – dáár investeert BME de komende maanden in

BME staat voor service, kwaliteit en waarde.

We investeren continu in de verbetering van onze diensten. Afgelopen maand maart zijn er enkele cruciale stappen gezet richting de optimalisatie van je webshopfulfilment.

BME versterkte zich

Dankzij de steun van het Agentschap Ondernemen, de intrede van Inno Invest en de mensen van het SALK kon BME zijn kapitaal versterken. Ook toonden KBC en LRM het nodige vertrouwen om de groei en professionalisering van BME verder waar te maken.

Logistieke hotspot Limburg
 voor een optimale ligging

Zoals je al wist, liggen ons hoofdkwartier en de magazijnen nu in Genk – hartje Limburg.

Volgens het hoog aangeschreven Prime Logistics Rapport van Cushman & Wakefield bevindt Limburg zich in de top drie van logistieke hotspots nu – maar vooral in de toekomst.

Limburg is bovendien heel gunstig gelegen – midden in het hart van Europa. Geografisch grenst de provincie aan de gelijknamige Nederlandse provincie, Luik en het Duitse Nordrhein-Westfalen.

De fileproblemen op het Limburgse wegennet zijn beperkt. En de E313 en de E314 zorgen dat Genk vlot bereikbaar is. Ook op het vlak van de binnenvaart heeft Limburg met het Albertkanaal over een belangrijke troef in handen.

Je producten in een groter magazijn

Het aantal nieuwe onlinekopers blijft groeien.

Belgen kopen zowat alles online. In 2014 gaven Belgen meer dan €5,6 miljard uit aan online aankopen. Tegen eind dit jaar zal dat cijfer waarschijnlijk hoger zijn dan €7 miljard.

Wil je die trend niet missen?

En misschien een nieuwe webshop beginnen? Of je bestaande zaak uitbreiden met een webshop? Je bestaand productgamma vergroten?

Wel, dat kan makkelijk en snel. BME helpt u verder met advies én een gepaste totaaloplossing. Met meer dan 6.100 m² nieuwe magazijnruimtezijn we klaar om elke uitbreiding vlot af te handelen.

Ook de infrastructuur wordt binnenkort volledig onderhanden genomen. Mét aangepaste oplossingen voor opslag en verzending van gekoelde en diepgevroren voedingsproducten. Maar daarover meer in onze volgende update.

Succes!

Team BME

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen over een bestaande of niet-bestaande koppeling?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw systeem te koppelen aan ons WMS?

Graag eens afspreken?

Online, face to face, telefonisch, … Alles kan voor ons.

Waarmee kunnen we je helpen?