Een boost voor uw online succes
door een krachtige webshop

We luisteren graag naar uw noden en doelstellingen

Heb je een webshop nodig? Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van het ontwikkelen van websites en webshops weten we wat online goed werkt en wat niet. Zo sluit deze aan bij jouw wensen én die van jouw bezoekers.

Dankzij onze slimme integraties verbinden we jouw webshop en logistieke operaties in een sprankelend geheel.

Na een uitgebreide analyse bekijken we welke oplossing het beste aansluit bij jouw doel en budget. Dit kan met een open-source oplossing, zoals WordPress/WooCommerce of Magento 2. Een ander uitstekend alternatief is Shopify. Deze is niet open-source, maar geschikt voor zowel beginnende als ervaren webshop eigenaren.

Shopify

Shopify werkt met abonnementen, waarmee je een volledige webshop maakt. Je kan met behulp van apps je webshop op allerlei manieren uitbreiden. Je verliest hier wel een deel flexibiliteit aangezien het niet open-source is.

Er zijn betalende en gratis apps die makkelijk te installeren zijn. Deze functionaliteiten zijn ideaal als je nog niet zoveel ervaring met een webshop hebt of zelf geen technische kennis hebt.

Wanneer je webshop en ervaringen groeien, kun je altijd een uitgebreider en duurder pakket gebruiken. Shopify Payments biedt verschillende betaalmogelijkheden aan zoals iDeal, Paypal, creditcard, Google Pay en Apple Pay. Of je werkt via een betaalprovider en maakt gebruik van zijn betaalmogelijkheden.

In Shopify heb je een nauwkeurig overzicht van je bestellingen en bezoekers. Bepaal zo makkelijk je eigen strategie en stem je marketing beter af!

Dankzij de mobiele app heb je altijd en overal toegang tot je bestellingen en analyses. Zo zie je op elk gewenst moment wat er in je website gebeurt!

Magento 2

Magento is een CMS die zich volledig toespitst op e-commerce. Al je noden zitten in dit machtige platform: voorraadbeheer, facturatie, meertalige website die meerdere valuta’s en betaalmogelijkheden ondersteunen en zoveel meer.

Magento is wel een zwaarder systeem dan WooCommerce of Shopify, wat een lichte invloed op de snelheid kan hebben. Maar met de hulp van onze Magento-experten en enkele optimalisatiemaatregelen krijg je dit platform zeker up to speed!

Magento voorziet uitgebreide en actuele security patches die jouw webshop veilig houden. Net zoals bij WooCommerce betaal je geen licentie en zelfs zonder extenties biedt het platform al enorm veel mogelijkheden.

Als je echt wilt uitbreiden is de kennis van een developer geen overbodige luxe. Omdat elk platform zijn beperkingen heeft, is maatwerk alsnog nodig.

Magento heeft veel te bieden, zeker voor de grotere webwinkels. Maar er kruipt ook meer tijd en geld in om het optimaal voor u te laten werken.

WooCommerce

WooCommerce is open-source en dat geeft je de volledige controle over je webshop. Het is een gratis e-commerce winkelsysteem in WordPress. De plugin transformeert je website in een volledig uitgeruste webshop.

WooCommerce is net zoals Shopify laagdrempelig, maar wel open-source. Dat geeft je een hogere schaalbaarheid. Net zoals de apps op Shopify, biedt WooCommerce tal van plugins en thema’s aan. Waardoor kennis van HTML en CSS meestal niet nodig zijn.

Als je kiest voor WooCommerce als je e-commerce oplossing moet je deze in vergelijking met Shopify wel zelf hosten. Wat je ook weer de nodige flexibiliteit geeft. Zeker een belangrijke factor als je een unieke klantervaring wilt bieden, bijvoorbeeld een op maat gemaakt afrekenproces.

Deze flexibiliteit komt wel met de kost dat je, indien je zelf geen programmeerkennis hebt, wel een ontwikkelaar nodig hebt. Het goede nieuws is dat meer dan 15 jaar ervaring aanwezig is bij het ontwikkelen en onderhouden van WordPress en WooCommerce!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benut uw online potentieel en creëer een succesvolle webshop.
Neem nu contact met ons op en zet de eerste stap naar uw digitale groei!

Deze bedrijven vertrouwen op onze service:

Kinepolis
Ontex logo
KM Store
Spa
Croky logo
Brussels Airport logo

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag eens afspreken?

Online, face to face, telefonisch, … Alles kan voor ons.