Geef je stock uit handen, maar nooit de controle

E-fulfilment op maat van jouw klant en voor ieder verkoopkanaal.
Waar flexibiliteit, efficiëntie en transparantie de ideale bouwstenen
van een duurzaam partnership zijn.

Boost je verkoop

Ontdek nieuwe markten

Maak kosten variabel

Behoud de controle

Onze e-fulfilment oplossingen

E-Commerce

Als succesvolle webshopeigenaar begin je tegen de grenzen van je kunnen aan te lopen.

BME wil daarom eerst goed weten wie je bent en wat je doelstellingen zijn. Zo gaan we samen voor een op maat gemaakte logistieke oplossing, die jouw klant centraal zet.

Wij zorgen voor een geïntegreerd 3PL fulfilment proces dat naadloos aansluit bij de behoeften en de verwachtingen van jouw klant.

Digital Supply Chain

Als B2B speler zelf je logistiek doen is niet altijd het meest efficiënt.

Stocklevels zijn niet altijd even transparant en je magazijn is niet snel schaalbaar. Bij fluctuerende vraag heb je naargelang de situatie té veel personeel of te weinig ruimte.

Wij analyseren je huidige processen en software en komt met third party logistic oplossingen om efficiënter en sneller te kunnen inspelen op de variabele vraag, zodat je rendabel blijft en kan groeien.

Omnichannel

Consumenten veranderden hun koopgedrag drastisch sinds de opkomst van internet en smartphones.

De stijgende internetverkopen en de verschillende kanalen waarop consumenten producten bestellen, betalen, ophalen en retourneren geven zuurstof aan de omnichannel approach. Retailers en fabrikanten in alle sectoren zullen zich hieraan moeten aanpassen als ze relevant en competitief willen blijven. Hierin liggen uitdagingen, maar ook kansen.

Onze logistieke aanpak

Een proces, een operatie mag nooit statisch zijn. We geloven in het engagement en inbreng van onze werknemers en laten ideeën opborrelen samen met onze en jouw feedback. Dit zorgt ervoor dat we continu bijsturen en optimaliseren met als doel jouw klant gelukkig te maken.

We hechten er veel belang aan dat onze mensen, die dagdagelijks met je producten aan de slag gaan, goed weten wat het product is en wat de beleving is die je wilt meegeven. Vandaar ook dat we bij de opstart van een nieuw project onze mensen goed informeren zodat ze vanaf de eerste dag voeling krijgen met je product en je waarden.

Referenties

  • Performance
  • Sanoma
  • Bicky
  • Greenpeace
  • Spa

Adviesgesprek

Ga voor een nieuwe start en laat hier je gegevens na.
Wij bellen je op voor een gratis adviesgesprek.