Hoe werkt e-fulfilment?

Jij levert de goederen aan1

Jij levert de goederen aan

Wij synchroniseren de shop2

Wij synchroniseren de shop

Wij ontvangen de orders3

Wij ontvangen de orders

Order wordt aan huis geleverd4

Order wordt aan huis geleverd


Geautomatiseerd Magazijnbeheer

Volg altijd en overal alles op. Volledig transparant

Jouw magazijn is te klein? Je garage overvol? Of wil je gewoon meer tijd hebben voor de dingen die er écht toe doen? Starters botsen op heel wat administratieve rompslomp om alles op poten te krijgen. Denk maar aan koerierdiensten, de aankoop van karton, het vinden van een magazijn… Je besteedt zo meer tijd aan je pakjes dan aan de opvolging van je webshop. Je wilt minder zorgen, en vooral meer tijd om je te focussen op de zaken die er echt toe doen. Onze krachtige magazijnsoftware werkt met zowat alle webshopplatformen, zit in de cloud en is dus overal beschikbaar. Dat geeft je de kans om je voorraad 24/7 op te volgen, waar je ook bent. Alles is 100% transparant en volledig geautomatiseerd.

Assemblage

Je product komt in verschillende onderdelen toe in ons magazijn? Geen probleem, wij assembleren het voor jou, van het simpelweg samenvoegen van onderdelen tot het installeren van software.

Samen zoeken we naar de meest efficiënte procedure. Dat bespaart je geld en biedt ruimte voor nieuwe investeringen.

Verse voeding & diepvriesvoeding

Je productaanbod verbreden kan soms bepalend zijn in het succes van je bedrijf. Bij ons kun je terecht met ál je producten. BME zoekt voor elk product een oplossing. Ook als die gekoeld of diepgevroren zijn.

We bewaren je voeding bij BME veilig in HACCP-gekeurde koelcellen. We beschikken ook over de nodige licenties van het Federaal Agentschap voor de Voedselveiligheid.

Consulting & advies

Uit ervaring weten we dat het opstarten van een e-commerceproject de nodige obstakels met zich meebrengt. Daarom is het belangrijk om je van bij het begin te laten omringen met de juiste partners. We hebben al tientallen andere starters geholpen met de opstart van hun zaak.

Bespaar niet alleen tijd en geld. Maar wees er gerust op dat je de juiste keuzes maakt. Kies meteen voor de geschikte partners, koeriers en marketingstrategie. Onze expertise en ons advies krijg je er gratis bij.


  no-photoBenoitlignapharmatestimonials-LaurenGreenPeace
 • BME toont een goed inzicht op vlak van onze algemene noden voor de webshop. Onze functionele vereisten werden zo goed als allemaal ingelost. Er werd actief gezocht naar oplossingen of alternatieven voor mogelijke problemen. Er kwam zeer snel feedback op vragen tijdens de bouw van de website. Het telefonisch contact verloopt altijd vlot en zeer vriendelijk. Indien er iemand telefonisch even niet bereikbaar was, werd er snel teruggebeld. De aanwerving van Rosaria is zeer positief in verband met de opvolging van de logistieke vragen. Over het algemeen is er snelle feedback. We zijn zeer tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding. Ik had enkele vragen over de fulfilment software en werd daarbij snel, vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Heel fijn om op zo’n manier met een leverancier samen te werken
  Wendy Snoekx
  Inverde
 • Sinds 2013 hebben wij gekozen voor BME als partner van onze website. Net op tijd hebben we de overstap genomen van onze “oude informatieve website” naar een website die inspeelt op het E-commerce verhaal. Met succes! Ondertussen is onze website met overzichtelijke webshop een website die dagelijks bezocht wordt door talrijke bezoekers over heel België en daarbuiten. In het tijdperk van onze vorige website zaten wij bij verschillende leveranciers. We hadden een leverancier die de website beheerde, een 2-tal leveranciers die de domeinnamen beheerden, een leverancier voor de hosting,… Sinds de samenwerking met BME verloopt alles via éénzelfde partner. Eén leverancier, één contactpersoon voor alles van en rond de website! Dat is niet alleen eenvoudiger maar vooral ook sneller en transparanter. Bij BME kan je eenvoudig een support-ticketje aanmaken. Binnen de kortste tijd krijg je een antwoord en meteen ook de oplossing. Wachten duurt niet meer lang… Tijdens de ontwikkeling van de website hebben wij via enkele afspraken en mailings onze visie overgebracht aan de webshop-designer. Dit verliep vlot zonder enige vorm van stress ondanks de tijdsdruk. Ook de prijs is best wel in orde! Waar krijg je immers levenslange garantie om al je vragen omtrent de website?
  Benoit Bollaers
  Wijnhuis Christiaens
 • LignaPharma cvba biedt een ruime waaier hoogwaardige paramedische voedingsproducten aan (vnl. overgewicht, denutritie, sport, …), énkel verkrijgbaar via (para)medische professionals. Al sinds de oprichting van LignaPharma, zochten we een partner aan wie we het logistieke traject zouden kunnen uitbesteden. Want dat is onze filosofie: beperk je tot dat waarin je echt goed bent, beperk je tot je kerncompetenties. Je kan immers nooit alles zelf even professioneel doen vergeleken met een bedrijf dat daarin gespecialiseerd is. Wij zelf hebben die logistieke processen en software niet echt in huis, en eigenlijk willen we dat dus ook niet, dat is niet onze core. We wilden af van alles wat met stockage te maken heeft. We wilden geen logistieke kopzorgen, geen logistiek personeel, geen eigen logistieke software. We zochten dus een professionele partner die dat voor ons en onze klanten kon doen, en kwamen zo uiteindelijk uit bij BME. Bij onze vorige fulfilment-partner vond ik de processen immers onvoldoende geautomatiseerd. Een situatie die op lange termijn onhoudbaar werd en bovendien de sterke groei van ons bedrijf belemmerde. Wij wilden ons niet bezig houden met alles 20 keer te gaan controleren. En dat is waar BME goed in is: de automatisatie van het hele logistieke proces. Voor onze paramedische voedingsproducten is een perfecte hygiëne en traceerbaarheid zeer belangrijk, en ook dat is prima geregeld. Naast een professionele in- en opslag, zochten wij vooral een partner die ook de bestellingen van onze uiteenlopende professionele klanten snel en foutloos kan verzorgen. Geautomatiseerd, terwijl het naar onze klanten toe, tóch een persoonlijke en aangepaste service op maat betreft. Dat lukt goed, de tientallen bestellingen per dag vertrekken stipt en foutloos. Dit tot grote tevredenheid van onze klanten, ook wat betreft de flexibiliteit. En als er zich eens een probleem voordoet, spelen ze bij BME kort op de bal. Als er iets dringend moet geregeld worden, gebeurt dat ook. Bijkomend pluspunt is dat onze klanten vrij de koerierdienst kunnen kiezen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld per regio kiezen voor een andere dienst, naargelang hun voorkeur. En als er een probleem is met een bepaalde koerier (bvb. staking), kan er steeds een andere koerier ingeschakeld worden.
  Mary Romano & Dirk Janssen
  LignaPharma cvba
 • We hebben tijdens onze zoektocht naar een e-commercepartner aangeklopt bij grote en kleine spelers. BME biedt een totaaloplossing, van webshopontwikkeling tot logistiek, dat heeft voor ons de doorslag gegeven. Hun ervaring, het persoonlijk contact en de snelle interventies zijn een belangrijke meerwaarde. Het team denkt mee, houdt rekening met onze waarden doorheen het hele proces en werkt in alle transparantie.
  Laurent
  Greenpeace

captcha