E-Fulfilment? Webshop logistiek?

E-fulfilment Рof webshoplogistiek Рis het uitbesteden van 4 kerntaken aan een logistieke partner.

Maar waarom zou je dit doen?

Ik ben blij dat je het vraagt ūüôā

Telkens één van je klanten een bestelling plaatst, moet die klaargemaakt en verstuurd worden. En dit is vaak niet de kerntaak waar je als webshopondernemer op zat te wachten. Er kruipt veel tijd in de processen die moeten gebeuren nà dat er een bestelling geplaatst is.

Wat komt er allemaal bij kijken?

Eens je webshop op volle toeren draait, komen er meerdere bestellingen per dag binnenkomen. Voor elke bestelling moet je de factuur af te printen, bestelling samenstellen, bestelling verpakken, shipping labels aanmaken en je stockbeheer up to date te houden.
Het zijn tijdrovende taken. Zaken die je als ondernemer kan uitbesteden naar een e-fulfilment partner Рzoals ons. Wij nemen alles over, zodat je tijd kan steken in de groei van je webshop, uitbreiding naar een tweede of gewoon geniet van je vrijgekomen tijd.

Wij doen onder andere het volgende:

Opslag

Elk moment van de dag wachtent tot je leveranciers langsgeweest zijn. Frustrerend. En vooral overbodig. Wij ontvangen al je stock en nieuwe producten met de grootste zorg. Elk moment van de dag.

Na een kwaliteitscontrole leggen onze ervaren magazijniers je stock veilig in onze rekken.

Orderpicking

Ons geavanceerde Warehouse Management Sofware (magazijnsoftware) volgt de bestellingen die jouw klanten in je webshop doen nauwkeurig op. Telkens wanneer één van je klanten een bestelling plaatst, zorgen wij dat je bestelling onmiddellijk wordt klaargemaakt.

Verpakking

Daarna wordt alles verpakt op de manier die het best bij jouw product en wensen past. Omdat we volumecontracten onderhandelen met onze verpakkingsleveranciers, bespaart u al snel op deze uitgavenpost.

Verzending

Twee maal per dag, dagelijks, wekelijks,…

Je beslist zelf hoe vaak je je pakjes wil zien vertrekken. Ook hier geniet je van stevige kortingen op verzendkosten.

Door het uitbesteden van deze vier stappen, win je vooral méér tijd. En geld. Zodat je je kan focussen op de core activiteiten die je online shop doen groeien. Denk bijvoorbeeld aan de uitbreiding van je assortiment, zoeken van nieuwe leveranciers, uitbouwen van de klantenservice, meer klantenwerving, marketing, innovatie, enzovoort.

Verder is het ook mogelijk dat je klanten hun pakjes persoonlijk bij ons komen afhalen. Dit kan handig zijn als ze dichtbij ons magazijn wonen, of hun bestelling nog dezelfde dag willen.

In een notendop:

Run je webwinkel met je laptop. Van éénder waar ter wereld, op elk moment van de dag.

We take care of the rest.

Interesse in onze e-fulfilment diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mail info@bme.be. Of bel +32 474 938 439.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen over een bestaande of niet-bestaande koppeling?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw systeem te koppelen aan ons WMS?

Graag eens afspreken?

Online, face to face, telefonisch, … Alles kan voor ons.

Waarmee kunnen we je helpen?