E-Commerce bij BME


Webshop

Webshop

Online marketing

Online marketing

Online betalingen

Online betalingen

Consulting & advies

Consulting & advies


E-Commerce op maat

E-commerce zit in de lift, dat hoeven we je niet meer te vertellen. Bijna alles wordt online verhandeld. Elke dag opnieuw wordt er online voor miljarden aan producten en diensten verkocht. Bovendien geraken consumenten en bedrijven er steeds beter mee vertrouwd. Ook in België. En de groei gaat enorm snel, de markt heeft nog veel potentieel en onontgonnen gebied. De trein gaat hard, en die wil je als ondernemer uiteraard niet missen.

Eens die belangrijke stap gezet, botsen veel ondernemers op dezelfde verzuchting. De verschillende aspecten van een webshopproject vereisen diverse leveranciers en partners met elk hun eigen expertise. Denk aan bijvoorbeeld de grafische vormgeving, de hosting providers en de payment providers… Als starter krijg je bovendien niet altijd de aandacht die je verdient en word je al snel van het kastje naar de muur gestuurd.

Wij weten precies hoe je je voelt, omdat we bij de start van onze eerste webshop hetzelfde watertje doorzwommen. En net daarom vind je bij ons alles onder één dak, en leveren we een professioneel ontwikkelde webshop aan die onmiddellijk publiceerbaar is.

Online marketing

Je kan de beste webshop van de wereld hebben, maar als niemand ze bezoekt kan je er evengoed geen hebben. Een webshop oprichten zonder de juiste marketingstrategie is als een winkel openen in een stad zonder inwoners.

Daarom moet je in de eerste plaats zorgen dat je webshop gevonden wordt… Zonder verkeer en bezoekers zullen er geen verkopen gebeuren. Online moet je gevonden worden.

Eenmaal je doelgroep op je website of webshop terecht komt, is het belangrijk dat de website en webshop ook converteren. De overzichtelijkheid en een eenvoudig check-out-proces zijn maar enkele van de belangrijke elementen die nodig zijn dat je online verkoopt.

BME heeft de kennis en de nodige contacten in huis om van je webshop een commercieel succesverhaal te maken.

  no-photoBenoitlignapharmatestimonials-LaurenGreenPeace
 • BME toont een goed inzicht op vlak van onze algemene noden voor de webshop. Onze functionele vereisten werden zo goed als allemaal ingelost. Er werd actief gezocht naar oplossingen of alternatieven voor mogelijke problemen. Er kwam zeer snel feedback op vragen tijdens de bouw van de website. Het telefonisch contact verloopt altijd vlot en zeer vriendelijk. Indien er iemand telefonisch even niet bereikbaar was, werd er snel teruggebeld. De aanwerving van Rosaria is zeer positief in verband met de opvolging van de logistieke vragen. Over het algemeen is er snelle feedback. We zijn zeer tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding. Ik had enkele vragen over de fulfilment software en werd daarbij snel, vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Heel fijn om op zo’n manier met een leverancier samen te werken
  Wendy Snoekx
  Inverde
 • Sinds 2013 hebben wij gekozen voor BME als partner van onze website. Net op tijd hebben we de overstap genomen van onze “oude informatieve website” naar een website die inspeelt op het E-commerce verhaal. Met succes! Ondertussen is onze website met overzichtelijke webshop een website die dagelijks bezocht wordt door talrijke bezoekers over heel België en daarbuiten. In het tijdperk van onze vorige website zaten wij bij verschillende leveranciers. We hadden een leverancier die de website beheerde, een 2-tal leveranciers die de domeinnamen beheerden, een leverancier voor de hosting,… Sinds de samenwerking met BME verloopt alles via éénzelfde partner. Eén leverancier, één contactpersoon voor alles van en rond de website! Dat is niet alleen eenvoudiger maar vooral ook sneller en transparanter. Bij BME kan je eenvoudig een support-ticketje aanmaken. Binnen de kortste tijd krijg je een antwoord en meteen ook de oplossing. Wachten duurt niet meer lang… Tijdens de ontwikkeling van de website hebben wij via enkele afspraken en mailings onze visie overgebracht aan de webshop-designer. Dit verliep vlot zonder enige vorm van stress ondanks de tijdsdruk. Ook de prijs is best wel in orde! Waar krijg je immers levenslange garantie om al je vragen omtrent de website?
  Benoit Bollaers
  Wijnhuis Christiaens
 • LignaPharma cvba biedt een ruime waaier hoogwaardige paramedische voedingsproducten aan (vnl. overgewicht, denutritie, sport, …), énkel verkrijgbaar via (para)medische professionals. Al sinds de oprichting van LignaPharma, zochten we een partner aan wie we het logistieke traject zouden kunnen uitbesteden. Want dat is onze filosofie: beperk je tot dat waarin je echt goed bent, beperk je tot je kerncompetenties. Je kan immers nooit alles zelf even professioneel doen vergeleken met een bedrijf dat daarin gespecialiseerd is. Wij zelf hebben die logistieke processen en software niet echt in huis, en eigenlijk willen we dat dus ook niet, dat is niet onze core. We wilden af van alles wat met stockage te maken heeft. We wilden geen logistieke kopzorgen, geen logistiek personeel, geen eigen logistieke software. We zochten dus een professionele partner die dat voor ons en onze klanten kon doen, en kwamen zo uiteindelijk uit bij BME. Bij onze vorige fulfilment-partner vond ik de processen immers onvoldoende geautomatiseerd. Een situatie die op lange termijn onhoudbaar werd en bovendien de sterke groei van ons bedrijf belemmerde. Wij wilden ons niet bezig houden met alles 20 keer te gaan controleren. En dat is waar BME goed in is: de automatisatie van het hele logistieke proces. Voor onze paramedische voedingsproducten is een perfecte hygiëne en traceerbaarheid zeer belangrijk, en ook dat is prima geregeld. Naast een professionele in- en opslag, zochten wij vooral een partner die ook de bestellingen van onze uiteenlopende professionele klanten snel en foutloos kan verzorgen. Geautomatiseerd, terwijl het naar onze klanten toe, tóch een persoonlijke en aangepaste service op maat betreft. Dat lukt goed, de tientallen bestellingen per dag vertrekken stipt en foutloos. Dit tot grote tevredenheid van onze klanten, ook wat betreft de flexibiliteit. En als er zich eens een probleem voordoet, spelen ze bij BME kort op de bal. Als er iets dringend moet geregeld worden, gebeurt dat ook. Bijkomend pluspunt is dat onze klanten vrij de koerierdienst kunnen kiezen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld per regio kiezen voor een andere dienst, naargelang hun voorkeur. En als er een probleem is met een bepaalde koerier (bvb. staking), kan er steeds een andere koerier ingeschakeld worden.
  Mary Romano & Dirk Janssen
  LignaPharma cvba
 • We hebben tijdens onze zoektocht naar een e-commercepartner aangeklopt bij grote en kleine spelers. BME biedt een totaaloplossing, van webshopontwikkeling tot logistiek, dat heeft voor ons de doorslag gegeven. Hun ervaring, het persoonlijk contact en de snelle interventies zijn een belangrijke meerwaarde. Het team denkt mee, houdt rekening met onze waarden doorheen het hele proces en werkt in alle transparantie.
  Laurent
  Greenpeace

captcha