Management

Proficiat! Je bent klant bij ons en verstuurt dagelijks je orders. Je zou dan denken dat onze rol als 3PL partner stopt. Wijzelf zien dat toch net even anders.

Management

Vermits we samenwerken , willen we graag mee de vinger aan de pols houden om verbeteringen aan te brengen, kennis te delen of vragen pro-actief te beantwoorden. Want wat vandaag goed loopt, kan zonder de nodige zorg en communicatie morgen dreigen vast te lopen.

Vandaar dat we inzetten op communicatie en management en dit in de verschillende onderdelen van ons partnership. Dit is voor ons dan ook een logisch onderdeel van de samenwerking.

BME zou BME niet zijn, mocht dit niet lopen via bepaalde specifiek aangereikte communicatietools, die helpen om de communicatie te stroomlijnen en snel de juiste 
informatie mee te geven.

Management

Accountmanagement

Voor we effectief starten, is er steeds een grondig voortraject om zo gedetailleerd mogelijk alle facetten van de samenwerking in kaart te brengen. Eens dit gelukt is, zien we onze account rol als:

  • Structurele zaken in de samenwerking bewaken en verbeteren

  • Veranderingen in je markt mee logistiek helpen aan te pakken

  • Groei pro-actief te behandelen om geen bottle necks te creëren

Kortom, we zijn die e-fulfilment partner die meedenkt met je bedrijf en waar je naartoe wil.

Helpdesk

Onze supervisor, bijgestaan door zijn teamleaders, staat in voor het dagdagelijks beheer van jouw orders. Hij zorgt ervoor dat het volledige traject van inbound tot het effectief versturen van de orders zo vlot mogelijk verloopt in het warehouse.

Een directe lijn tussen jou en de supervisor zorgt ervoor dat je dagdagelijkse zaken kan bespreken en aanpakken. Zo hou je de vinger aan de pols en kunnen we heel kort op de bal spelen.

Support channels
Messaging

Transportmanagement

De laatste schakel in de ganse keten is het effectief versturen van de pakjes. Ook hier kunnen vragen ontstaan rond zendingen, waarbij er contact moet opgenomen worden met de betrokken koerierdienst. Als third party logistics partner is het onze taak om de gevraagde informatie op te vragen bij de betrokken koerierdienst en deze aan jou te bezorgen. Hierdoor kan jij de nodige stappen ondernemen.