Breng je offline winkel online!

Meer en meer mensen kopen online, ook in België. Het is als retailer geen dilemma meer om te kiezen om een winkel offline of online te openen, tegenwoordig wordt dit meer een verhaal om beide te combineren.
Je hebt als winkeleigenaar reeds de producten in huis, je hebt de ervaring om klanten goed te informeren en te bedienen, dagelijks zorg je ervoor dat je producten mooi getoond worden in je winkel,… Wel, je kan al je ervaring gebruiken om je winkel online uit te baten.

Wat zijn de voordelen?

Een groter bereik
Als lokale handelaar kan je met een online winkel je bereik naar potentiële klanten aanzienlijk vergroten, je kan zelfs heel gemakkelijk in het buitenland verkopen.

Producten en leveranciers
Je hebt de producten reeds in huis en je moet niet op zoek gaan naar leveranciers. Er zijn geen extra investeringen nodig om uit te breiden naar het online gebeuren.

Je wordt makkelijker gevonden
Door je producten online te brengen gaan potentiële klanten je makkelijker vinden als ze op zoek zijn naar een product. Uit onderzoek blijkt er een sterk stijgende lijn is naar het vinden van informatie via online kanalen.

Dit zijn maar enkel voorbeelden van de vele voordelen die er zijn om je winkel online te brengen. Heb je interesse of wil je meer info hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op. BME informeert je graag over je toekomstige e-commerce plannen.
Er zijn 2 mogelijkheden om je onderneming online te brengen:

Webshop
BME kan je een webshop voorzien waarmee je alle middelen ter beschikking hebt om een succesvolle webshop mee uit te bouwen. Opleiding, begeleiding, advies,… Alles is voorzien om je e-commrce project te doen slagen!
Meer info: http://www.bme.be/webshop/

BME Commerce
Heb je het als offline ondernemer enorm druk waardoor de tijd ontbreekt om online uit te breiden? Of investeer je liever niet in de aankoop van een webshop? Dan is er het in huis concept BME Commerce.
Bij dit concept maakt BME de webshop, zorgt ervoor dat alles verkoopsklaar is, doet de volledige online verkoop,… Kortweg BME doet alles in jou plaats. Enkel de bestellingen gedaan op de webshop dienen door jou klaar gezet te worden, de koerierdienst komt deze dagelijks ophalen.
Meer info: http://www.bme.be/bme-commerce/

E-Commerce in België groeit snel, mis deze kans niet!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen over een bestaande of niet-bestaande koppeling?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw systeem te koppelen aan ons WMS?

Graag eens afspreken?

Online, face to face, telefonisch, … Alles kan voor ons.

Waarmee kunnen we je helpen?