BME zorgt met extra koerierdiensten voor een verbeterd fulfilment

BME streek deze maand neer op de nieuwe locatie in Genk.

En die verhuis brengt nieuws mee. Vandaag hebben we het over het uitgebreide aanbod aan koerierdiensten.

TNT, DPD en Bpost bedienden onze klanten al. Dit blijft zo. Maar om nog beter in te spelen op de behoeften van jouw (toekomstige) klanten, zorgt BME voor méér mogelijkheden. Vanaf nu versturen we je orders ook met PostNL en GLS. Douanezendingen gaan via TNT. 

We overlopen ze kort.

PostNL

PostNL levert van dinsdag tot en met zaterdag. Ze werken met professioneel opgeleide chauffeurs die deel uitmaken van hun uitgebreid partnernetwerk.

Voor Belgische leveringen werken we enkel met PostNL voor de zaterdagleveringen. Zendingen naar Nederland gaan standaard met PostNL.

In België en Nederland is de zaterdaglevering zonder meerkost.

Voor de avondbezorgingen (voorlopig enkel NL) op dinsdag en donderdag is er een toeslag van 1,25€. PostNL bezorgt je pakket op bijna alle Nederlandse adressen tussen 18.00 en 21.30 uur — thuis aan de deur.

De voordelen voor je webwinkel

  • je speelt in op de behoeften van je klant
  • meer service verhoogt de conversie

De voordelen voor je klanten

  • ruimere keuze in bezorgtijden
  • bezorging op een afgesproken moment
  • je klant kan het pakket zelf in ontvangst nemen
  • je klant heeft de bestelling vaak eerder in huis

Meer info? Die lees je hier.

GLS

GLS biedt betrouwbare (inter)nationale oplossingen voor verzendingen. In haar kernmarkt Europa is het logistiek bedrijf GLS één van de marktleiders voor pakketten én palletten. GLS biedt tal van diensten voor alle verzenders.

Zo is er bijvoorbeeld de FlexDelivery-Service.

GLS e-mailt je klant tijdig alle informatie over z’n pakketlevering en een benaderende tijdspanne voor de levering – voor nationale en transnationale pakketzendingen tussen België, Duitsland, Oostenrijk en Polen.

Wanneer GLS het correct verpakte pakket bij ons ophaalt, wordt het gescand – ofwel meteen bij de ophaling of bij aankomst in het depot. Dan bepaalt GLS de geschatte levertijd. GLS verzendt vervolgens twee e-mails met deze informatie en de geschatte levertijdspanne naar je klant. De e-mail bevat verder ook een link die rechtstreeks naar de selectie van leveringsopties leidt.

Klant niet thuis?

Dan houdt GLS je klant per e-mail op de hoogte. Zo verneemt hij dat zijn pakket in de door hem geselecteerde GLS-ParcelShop is geleverd. Of op de door je klant opgegeven specifieke locatie.

Meer info? Die lees je hier.

TNT

Douanezending? Dat doen we met TNT.

Om uw zending zo efficiënt mogelijk te kunnen versturen zijn de juiste douanedocumenten onmisbaar. TNT heeft verschillende tools en diensten om uw douanezendingen veilig – en zonder onnodige vertraging – bij je klant af te leveren.

Over onze vernieuwde support

We willen nog even herhalen dat support-tickets vanaf nu verdeeld worden onder het hele BME-team  – zodat elke vraag meteen terecht komt bij de specialist ter zake.

Stuur daarom vanaf nu al je support-vragen naar het centrale emailadres support@bme.be. (en dus niet meer naar bijvoorbeeld Chris of Daniel rechtstreeks).

Tot de volgende update!

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen over een bestaande of niet-bestaande koppeling?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw systeem te koppelen aan ons WMS?

Graag eens afspreken?

Online, face to face, telefonisch, … Alles kan voor ons.

Waarmee kunnen we je helpen?