BME en ChannelEngine.com slaan de handen in elkaar!

Een tijdje geleden deelden we met jullie onze inzichten over het belang van marktplaatsen in een digitale omnichannel strategie. Daarom zijn we ook enorm opgetogen dat we ons partnership met ChannelEngine.com mogen aankondigen!

ChannelEngine.com helpt retailers, merken en distributeurs om toegang te vinden tot miljoenen nieuwe klanten door hun te integreren met de grootste marktplaatsen. Een integratie betekent dat ze jouw webshop, salestool of ERP naadloos integreren met de voor jou meest relevante marktplaatsen. Bovendien kan je steeds makkelijk nieuwe marktplaatsen integreren en zo je groeiambities waarmaken.

Deze digitale integratie brengt enkele voordelen met zich mee:

  • Helder beeld over je orderstromen van bestelling tot effectieve levering.
  • 1 voorraad beschikbaar voor verschillende verkoopkanalen.
  • Geautomatiseerde administratie en facturatie.
  • Logistiek integreren met respect voor het verkoopkanaal.

Kortom je hebt een helder beeld over je voorraad, je bestelling, je klant en de effectieve levering. Bovendien versoepel je je interne werking door de bijkomende administratie en facturatie automatisch te laten lopen. Vanuit een klantenperspectief is het laatste voordeel mogelijks nog wel eens het belangrijkste.

Iedere marktplaats of verkoopkanaal heeft zijn eigen publiek en vereisten.  Wanneer je deze doortrekt tot en met je fulfilment, zorg je ervoor dat de beleving, die je meegeeft bij het order, aansluit bij de verwachting van de klant en de vereisten van iedere marktplaats. Wij kunnen immers het verkoopkanaal identificeren in onze WMS, waardoor we de verwerking van orders laten aansluiten op maat van jouw strategie met respect voor de vereisten van elke marktplaats.

Wil je meer weten over ons partnership of heb je ook interesse om je markt te vergroten, neem gerust contact op en kijk wat wij en ChannelEngine.com voor jou kunnen betekenen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen over een bestaande of niet-bestaande koppeling?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw systeem te koppelen aan ons WMS?

Graag eens afspreken?

Online, face to face, telefonisch, … Alles kan voor ons.

Waarmee kunnen we je helpen?