←   Terug naar de blog

Zorgeloos op vakantie?

De grote vakantie is aangebroken.

Volop zon en iedereen heeft of maakt plannen om ertussenuit te gaan. Uiteraard blijft het bij BME business as usual, zodat je met gerust hart op reis kan vertrekken. Graag houden we het voor deze update kort – en geven we je een snelle update over de ontwikkelingen in en rond BME.

Bouw nieuwe koel- en diepvriesinstallaties van start

Vorige week donderdag startte de constructie van onze nieuwe koel- en diepvriesafdeling. Zo komen we tegemoet aan de groeiende vraag van geïnteresseerden die zich op het horeca-segment van de e-commerce willen storten.

Binnen enkele weken zal er zowel 400 kubieke meter koelruimte als 400 kubieke meter diepvriesruimte beschikbaar zijn. Dankzij de samenwerking met een gespecialiseerde koeltransporteur, is BME pionier in het e-food fulfilment.

Nieuwe magazijninrichting ‘under construction’

Ondertussen werd er ook volop doorgewerkt aan de opbouw van de nieuwe magazijninrichting. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe rekken en stellingen. Daarna volgt de constructie van de rollerbanen en mezzanines. Tot slot worden de nieuwe paktafels én de geavanceerde magazijnsoftware geïnstalleerd, waardoor de efficiëntie van onze magazijnoperaties drastisch zal verbeteren.

Welkom Rosaria

Vorige week startte Rosaria als nieuwste telg van het BME-team. We zijn blij dat ze ons bijstaat en kijken uit naar een mooie toekomst.

rosaria-email

Rosaria combineert jarenlange commerciële ervaring met sterke administratieve skills.

Ze helpt met de administratie én verzorgt de support – waardoor er nog korter op de bal gespeeld zal kunnen worden.