←   Terug naar de blog

Terugblik op 2018: het jaar van de prijzen

awards 2018

Ieder jaar kijken we even terug naar het vorige met een vooruitblik naar het volgende. We kunnen het naar goede gewoonte hebben over de uitbreiding van onze e-fulfilment dienstverlening, de groei van ons bedrijf of de vele fijne klanten die ons hun vertrouwen hebben geschonken. Maar voor één keer gaan we dat niet doen. Voor ons was 2018 het jaar van de prijzen. De erkenning als ondernemers, als onderneming maar vooral ook de erkenning voor onze mensen!

Focus op onze mensen

Zo sleepten we voor ons innovatief personeelsbeleid een nominatie door Transportmedia in de wacht. Een nominatie die de oprechtheid waarmee we elke dag het beste van onszelf geven in de verf zet. Carglass was ons net te snel af, maar de nominatie gaf ons wel een boost. In 2019 engageren we ons dan ook om dit beleid verder uit te werken.

nominatie transportmedia

Jongeren blijven inspireren

Vervolgens wonnen we de award voor Beste Stagebedrijf van het jaar, uitgereikt door Voka Limburg. Samenwerken met scholen en zo een stageplaats boeiend en afwisselend maken, is cruciaal in de ontwikkeling van studenten. Dat twee scholen (Katholiek onderwijs Hasselt en Regina Mundi Genk) ons hiervoor gelijktijdig nomineerden, deed ons enorm veel plezier! Met de glimlach pikken we dus ook dit engagement verder op!

beste stagebedrijf

Aandacht voor de toekomst

Tot slot kwam er in november de nominatie voor Start-up van het jaar, uitgereikt door PICS Belgium en VIB. Deze prijs geeft aandacht aan start-ups die innovatieve oplossingen aanbieden in de logistieke sector. Een bevestiging dat onze logistieke dienstverlening echt wel meerwaarde biedt en vooral een antwoord geeft op toekomstige noden. Het is dan ook geen geheim dat deze nominatie een vervroegd eindejaarsgeschenk was. Ook in 2019 breiden we onze dienstverlening verder uit naar de noden van onze klanten en dit met een blik op de toekomst!

foto's event

Voor één keer dus geen terugblik over onze werking of cijfers, maar vooral een welgemeende dank u voor alle nominaties en voor alle mensen die ons steunen!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen in 2019?