←   Terug naar de blog

PXL Event: digitalisatie in de transportsector

Information-on-demand bij e-fulfilment

PXL organiseerde recent een eigen evenement waarbij het belang van digitalisatie in de transportsector centraal stond. Digitalisering heeft alsmaar meer impact op bedrijfsprocessen binnen de transportsector.

Digitalisering is een hot topic. Het zorgt ervoor dat je concurrentieel kan blijven in een zeer competitieve markt. Daarnaast laat het je toe om sterker in te zetten op procesverbeteringen alsook op een betere binding met je klanten.

Information-on-Demand (IoD)

We waren dan ook verheugd dat wij enkele voordelen mochten toelichten over Information-on-Demand (IoD) bij e-fulfilment. Dankzij onze ervaring als 3PL dienstverlener en warehouse merken we immers de positieve impact op onze eigen processen en onze dagelijkse werking.

Voordelen IoD

Dankzij IoD en dus real-time informatie kunnen we veel makkelijker veranderingen detecteren en implementeren. Een bijkomend voordeel is de impact van Information-on-Demand op onze klantenrelatie(s)!

Een transparant gebruik van informatie doorheen de ganse samenwerking zorgt voor een betere afstemming tussen strategie van de klant en de daaraan gekoppelde logistiek processen.

Continu verbeteren

Een van de grootste uitdagingen voor bedrijven is dat IT-innovaties niet gepaard gaan met bijhorende procesverbeteringen. Information-on-Demand biedt bedrijven heel veel opties en de kans om continu te verbeteren. Hopelijk hebben we aanwezige ondernemingen en studenten weten te inspireren met onze kijk op IoD en logistiek!

Wil je meer weten over onze dienstverlening of over IoD, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.