←   Terug naar de blog

BME value #5: Transparantie

Millicent BME

Misschien wel dé belangrijkste kernwaarde waar wij onze fundamenten op bouwen is transparantie. Met een open vizier eerlijk en correct communiceren, is een gave die we absoluut willen nastreven. Zo proberen we de afstand tussen mensen te verkleinen en te focussen op de manier van communiceren. Eigenlijk zou je transparantie kunnen omschrijven als een vorm van communicatie die oprecht, eerlijk en respectvol is.

Millicent heeft van bij haar sollicitatie op een positieve manier laten voelen welke normen en waarden ze belangrijk vindt. Ook haar verwachtingen ten aanzien van een werkgever waren voor ons al duidelijk nog voor ze was aangenomen!

“Kristalhelder, vanaf de eerste dag, ben ik erin gevlogen en pick en pack ik alle orders met de nodige zorg. Snelheid en nauwkeurigheid gaan bij mij hand in hand. Alles om de order correct tot bij de klant te krijgen.”

Veel belangrijker is de manier waarop Millicent communiceert met haar collega’s en met onze klanten. Ze is oprecht en eerlijk in haar communicatie, ongeacht de situatie of de persoon waarmee ze praat. Hierdoor geeft ze zichzelf, maar ook de anderen, de eerlijke kans om iets met die informatie te doen.

BME magazijn

Kortom Millicent toont elke dag opnieuw dat openheid, oprechtheid en eerlijkheid enorm waardevolle bouwstenen zijn voor een bedrijf, de sfeer en de tevredenheid van een klant!

Wil je meer te weten komen over onze werking?