←   Terug naar de blog

BME value #4: Innovatie als de motor van verandering

Sandro innovatief

Innovatie is de motor van verandering. Het is de reden waarom sommige bedrijven blijven bestaan en anderen niet. Voor ons betekent innovatie enerzijds als bedrijf innovatief in de markt staan, maar anderzijds ook ervoor zorgen dat we dankzij innovatie mee kunnen groeien met de innovaties die onze klanten realiseren.

Voor Sandro is “te veel van hetzelfde” gelijk aan niet vooruit willen gaan. Zijn drive heeft hem in zijn verleden al vele paden doen bewandelen en telkens gaf hij er zijn eigen inventieve invulling aan. Kan het anders? Kan het beter? Vragen die Sandro vanuit zijn oprechte open kijk naar de wereld bijna dagelijks stelt.

“Ik ben als supervisor outbound verantwoordelijk voor het team dat instaat voor de correcte verwerking van de orders. In die rol volg ik nauwgezet alle taken op en spring ik bij waar nodig. Hierdoor slagen we er elke dag in om met de meeste zorg alle orders te verwerken.”

Nog boeiender is om vast te stellen hoe Sandro kijkt naar zijn rol, zijn team en zijn werkomgeving. Hij stelt zich continu de vraag wat beter kan en bespreekt dit met zijn team. Samen werken ze een plan uit en testen ze ook nieuwe werkmethodes. Soms zonder succes, maar vaak met de nodige impact.

Sandro BME

Kortom Sandro wil impact hebben op lange termijn door zelf innovatief naar de dingen te kijken en vooral mensen hierbij te betrekken. Om zo de innovatie aan te wakkeren bij de anderen!

Benieuwd hoe wij voor jouw bedrijf impact kunnen maken?