←   Terug naar de blog

BME value #3: Klantgerichtheid

Rosaria Ventura BME

Kunnen meegroeien met onze klanten en hun klanten tevreden maken! Een cruciaal onderdeel van onze missie. Met andere woorden: klantgerichtheid is een waarde die we heel hoog in het vaandel dragen. We willen veel meer zijn dan een logistieke dienstverlener, namelijk een partner waarmee je kan bouwen en groeien!

Rosaria Ventura, soms zegt een naam veel meer dan 1000 woorden. In het dagelijkse leven een geweldige familiemadam, die enorm opkijkt naar haar vader. ‘Zorg dragen voor’ is voor haar als het ware een manier van zijn, waarbij de nodige dosis peper nooit veraf is!

“Vanuit mijn rol in de afdeling customer involvement ben ik de stem die je het meest zal verwelkomen”, vertelt Rosaria. “Daarnaast volg ik elke zending op en zal ik alle nodige informatie bij de koerierdiensten halen om zo onze klanten correct te informeren.”

Veel belangrijker is de energie die Rosaria uitstraalt waarmee ze echt uitademt dat de klant koning is. Zo zal je haar moeten overtuigen dat iets niet kan voor een klant en staat ze altijd klaar om bij te springen waar het nodig is. Ze streeft absoluut 100% klantentevredenheid na.

Werken bij BME

Kortom Rosaria maakt van het partnership dat we samen aangaan een (h)echte belevening! Heb jij interesse in een eventueel partnership of wil je meer te weten komen over onze werking?