←   Terug naar de blog

BME value #1: Flexibiliteit als stuwkracht van verandering

Daar waar innovatie de motor van verandering is, is flexibiliteit de wil om je aan te passen aan een veranderende omgeving. Flexibiliteit is voor BME zichzelf in de mogelijkheid brengen om zich aan te passen aan onze wereld in verandering, maar ook aan deze van onze klanten.

Voor Geoffry is het onbekende wel een uitdaging die hem energie geeft:

“Ik wandelde de eerste dag bij BME binnen, niet goed wetend waaraan ik begon. Mijn gevoel zat goed en de uitdaging leek leuk. Voor mij was dit voldoende om met volle moed de nieuwe uitdaging aan te gaan!”

Als supervisor is Geoffry verantwoordelijk voor de operaties in het magazijn en staat hij in nauw contact met de klanten. Een verantwoordelijkheid waar prioriteiten elk uur van de dag kunnen veranderen naargelang de noden van de operaties, het team of de klanten. Flexibel hiermee kunnen omgaan is dus ook absoluut noodzakelijk!

Toch slaagt Geoffry erin om zijn flexibiliteit naar een nog hoger niveau te tillen. Door de sterke groei is de operationele realiteit van vandaag vaak morgen achterhaald. Daarom geeft Geoffry dagelijks het voorbeeld en bereidt hij zijn team voor op verandering. Hij motiveert hen zelfs zodat het team met een positieve ingesteldheid elke verandering als een uitdaging ziet.

Geoffry flexibiliteit

Dankzij Geoffry kunnen we mee evolueren met onze klanten en onze omgeving. Verandering wordt iets positiefs dankzij het juiste voorbeeld en de correcte aanpak.

Schrikt verandering jou niet af en kan jij je wel vinden in onze manier van werken?