←   Terug naar de blog

BME en Ontex verdelen samen online luiers in de Benelux

little big change header

Luierfabrikant Ontex lanceert een online abonnement om luiers aan huis of op het werk te laten leveren. Een kolfje naar onze hand en een project waar we met plezier mee onze schouders onder zetten.

‘Little Big Change’ heet de nieuwe dienst die Ontex in de Benelux lanceert. “Een belangrijke stap in de digitale transformatie van ons bedrijf”, noemt CEO Charles Bouaziz de nieuwigheid. “Little Big Change is ons antwoord op het veranderende gedrag en de veranderende behoeften van de consument. Het abonnementsmodel wordt een belangrijke pijler voor de toekomstige groei van het bedrijf”, klinkt het.

Onze rol? Wij stellen de luierboxen samen op maat van het kind. Via het platform van Ontex geven ouders aan hoe vaak ze aangeleverd willen worden. Bijgevolg komt alles in bulk toe en stellen wij de pakketten samen op basis van leeftijd en gewicht. Via de integratie komen de abonnementen rechtstreeks bij ons binnen en gaan wij aan de slag.

Inspelen op de veranderende noden van de consument

Ontex is geen ‘new kid around the block’ als het over produceren van luiers gaat. Met 40 jaar ervaring in het vak zijn ze gewend om de noden van de consumenten in te schatten en hier een antwoord op te bieden. Bij Little Big Change focussen ze zich op een concreet doel: veilige, efficiënte en comfortabele luiers voor de baby.

De Little Big Change luiers bieden tot 12 uur bescherming en geven een extra droog gevoel aan de billetjes van het kind. Ze bevatten geen parfums of lotions. Ze zijn hypoallergeen en worden regelmatig getest op de aanwezigheid van schadelijke stoffen. Daarenboven worden ze geproduceerd met 100% groene elektriciteit.


Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen? We denken graag met jou mee!


Bronnen: De Tijd, Made in Oost-Vlaanderen, Retail Detail