←   Terug naar de blog

BME aan het woord op E-fulfilment Innovations

Koen takes the stage at E-fulfilment Innovations

Bij BME doen we alles met passie. We grijpen dan ook elke kans om deze passie te delen met anderen. Op uitnodiging van PostNL mochten we dit doen op het event van Value Chain in Antwerpen met als onderwerp E-fulfilment Innovations. Anderen die met ons die dag het podium deelden waren o.a. Storopack, UPS en Toshiba TEC.

Showtime

Onze presentatie ging voornamelijk over het belang van digitale processen in bedrijven en hun logistieke processen. We zitten immers in een wereld waar technologie gemakkelijk zijn toegang tot de markt vindt. Dit zorgt ervoor dat we snel en flexibel moeten kunnen omgaan met deze technologie en alle veranderingen die het met zich meebrengt.

Het is immers de technologie die ervoor zorgt dat je je kan focussen op je klant en zijn beleving. Om dit kracht bij te zetten, zijn we dieper ingegaan op de evoluties binnen omnichannel en hoe technologie daar een centrale rol in speelt.

Kortom

Alweer een boeiende dag met enkele interessante inzichten. We zijn dan ook erg blij dat BME hier zijn steentje aan heeft kunnen bijdragen en we willen graag iedereen bedanken die dit mede mogelijk heeft gemaakt. Ben je zelf ook geïnteresseerd in het belang van digitale processen en de evoluties binnen omnichannel? Laat ons dan zeker iets weten.