←   Terug naar de blog

BME aan het woord bij Voka Digital Academy

digitalisering e-commerce

De Digital Academy georganiseerd door Voka, Kamer van Koophandel Limburg, laat in 6 sessies zien hoe kleine en grote ondernemingen internationaal kunnen groeien door zich digitaal te ontwikkelen. Hierbij is het belangrijk dat je alle facetten van het bedrijf mee onder de loep neemt tijdens deze digitale transformatie oefening.

Tijdens de eerste bijeenkomst op 26 april waren er 3 sessies. In de eerste sessie gaf Patricia Ceyssens, voorzitter van BeCommerce, meer inzicht in de Europese e-commerce cijfers en hoe België zich hierin positioneert. Vervolgens was Benny Sintobin, CEO van Frucon, aan het woord. Hij stond stil bij de rol van e-commerce in een BtoC omgeving.

Tot slot gaf Koen Vanderweyden, onze Finance Director, een uiteenzetting over hoe digitalisering cruciaal wordt in een veranderende BtoB omgeving.

digitalisering

Dat het belang van technologie en digitalisering steeds meer zichtbaar wordt, is duidelijk voelbaar in alle gesprekken en discussies. Het is dan ook vanuit dit oogpunt dat Voka, mensen en bedrijven tracht te informeren en inspireren, zodat iedereen goed geïnformeerd de toekomst in kan gaan.

“Wij geloven sterk dat digitaliseren de enige manier is om in de toekomst duurzaam te kunnen ondernemen, waarbij de klant centraal staat ongeacht het verkoopkanaal waarin je je bevindt. We zijn dan ook dankbaar dat Voka ons de kans geeft om vanuit deze overtuiging , bedrijven te informeren en hopelijk te inspireren”, aldus Koen Vanderweyden.

Geloof je ook in digitaal ondernemen of wil je hier meer over weten? Neem dan zeker contact met ons op en check hieronder alvast onze presentatie.