Op maat gemaakte oplossingen
voor elke klantbehoefte

Flexibel en persoonlijk voor maximale tevredenheid

Strategisch partnership

Logistiek uitbesteden is als trouwen met je partner. Communicatie is vaak wat een huwelijk doet slagen of falen. Duidelijke afspraken en de juiste verwachtingen scheppen is daar een belangrijk onderdeel van. 

Flexibiliteit

We luisteren naar jou noden en schuiven de juiste profielen op gepaste momenten mee aan tafel. Om zo tot een setup te komen die op alle niveaus zich rond jouw project organiseert.

In-huis competenties

Om onze flexibiliteit kracht bij te zetten hebben we onze IT in eigen handen. Zo kunnen we het nodige maatwerk leveren waar nodig of op onze standaard processen werken indien het een rechttoe rechtaan project is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen over een bestaande of niet-bestaande koppeling?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw systeem te koppelen aan ons WMS?

Transportstrategie

Voor al je belangrijkste markten hebben we de oplossingen geselecteerd die de ontvanger van het pakket voor de last mile leveringen verkiest. Zowel voor thuis leveringen als naar pick up points, zowel voor leveringen aan huis als leveringen aan bedrijven.

Voorstel op maat

We werken niet met een standaardtariefkaart. Na het luisteren naar jouw verhaal en het bepalen van de set up komen we tot een gericht voorstel op maat van jouw business.

Steeds beter samenwerken

Een businessmodel of strategie is niks statisch, dat beweegt mee met de tijd en in ons geval mee met de veranderingen in het gedrag van de consument. Waar hij opduikt moet jouw product verkoopbaar kunnen zijn.

Om hierin mee te denken en te groeien houden we de vinger aan de pols via onze statusmeetings.

Tijdens onze kwartaalmeetings worden de middellange termijn en strategische doelen bepaald. Zo is iedereen geïnformeerd en kunnen we samen jouw strategie met de juiste ondersteuning uitrollen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen over een bestaande of niet-bestaande koppeling?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw systeem te koppelen aan ons WMS?

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag eens afspreken?

Online, face to face, telefonisch, … Alles kan voor ons.