60% groei in eerste helft 2020 & uitbreiding magazijn met 2700 m2

Geleenlaan

In 2015 namen we ons eerste echte magazijn in gebruik op de Henry Fordlaan in Genk. Sinds die dag is er veel veranderd. We zijn de consument blijven volgen in zijn veranderende behoeftes. Flexibel, inzichtelijk en over elk sales kanaal. Altijd met een sterke focus op IT.

Als bedrijf hebben we ons op de kaart gezet als kwalitatieve e-fulfilment speler, die sterk inzet op een digitale werkwijze. Dit geeft ons de mogelijkheid om flexibel onze logistieke dienstverlening aan te passen op maat van onze klanten. We geloven dat logistiek veel korter moet gaan staan bij de strategie van de klant en de veranderende behoeften en wensen van de eindklant. Dat kan enkel door een totale integratie van systemen, die modulair worden opgezet.

magazijn BME

Jaarlijkse groei kent boost in 2020

We kenden elk jaar een groei van meer dan 25%. De eerste 6 maanden van dit jaar schakelden we zelfs nog een versnelling hoger met een groei van meer dan 60%. Groei, die er komt dankzij nieuwe klanten maar zeker ook dankzij trouwe partnerships met bestaande klanten. Met deze stevige basis kunnen we verder bouwen aan de verbetering van onze dienstverlening, rekening houdend met de continue veranderingen in de markt.

Daarom dat we ook enorm trots zijn om te kunnen aankondigen dat we een bijkomend magazijn van 2700 m2 in gebruik hebben genomen in Genk. De reden waarom we weer voor Genk kozen is omdat het ons enerzijds in de mogelijkheid stelt om te groeien onder de directe vleugels van de bestaande structuur en we zo groeipijnen vermijden, maar zeker ook omdat Genk een fantastische ligging heeft om de Europese ambities van onze klanten te kunnen realiseren.

Vandaag beschikken we dus over 8000 m2 opslagruimte en kijken we vol ongeduld uit naar onze toekomst, maar zeker ook naar die van onze partners.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw toekomst?

Lees zeker ook eens het artikel over onze groei op Made in Limburg en Warehouse Totaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen over een bestaande of niet-bestaande koppeling?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw systeem te koppelen aan ons WMS?

Graag eens afspreken?

Online, face to face, telefonisch, … Alles kan voor ons.

Waarmee kunnen we je helpen?